Jäsenille

MLL:n jäsenenä olet rakentamassa hyvää ja turvallista arkea lapsille ja perheille. Sinun ja muiden jäsentemme ansiosta voimme esimerkiksi kouluttaa perhekummeja vanhempien tueksi ja tukioppilaita turvallisen kouluyhteisön rakentajiksi, ylläpitää joka päivä avoinna olevaa Lasten ja nuorten puhelinta sekä lievittää yksinäisyyttä tarjoamalla avoimia kohtaamispaikkoja, kuten perhekahviloita tai sukupolvien yhteisiä Terhokerhoja.

Lisää jäsenyydestä voit lukea TÄÄLTÄ.

Paikalliset jäsenedut

Liity mukaan jäseneksi Hankasalmen paikallisyhdistykseen. Jäsenmaksu on 24 € vuodessa.

Jäsenkortilla saat seuraavia paikallisia etuja:

LOMAKESKUS REVONTULI:

• Keilaradat 15€/tunti, kenkävuokra 2€.
    • Voimassa arkisin sekä sunnuntaisin vuoden loppuun asti.
  • Perheruokailu 30€/ 2 aikuista ja 2 lasta,
    • sisältää aikuisille annokset Dinerin listalta (hampurilaiset 198 g pihvillä) tai Loimun lounaspöydästä ja lapsille annokset lasten listalta. Lisälapset 5€.
    • Voimassa arkisin sekä sunnuntaisin vuoden loppuun asti.
  • Järjestämme Revontulessa myös jäseniltoja 3-4 kertaaa vuodessa keilauksen merkeissä.

PARTURI-KAMPAAMO ASTA HUTTUNEN, KIRKONKYLÄ:

• 10 % alennus hiustenleikkauksesta.

*Yhdistyksen telttakatosta voivat jäsenet vuokrata hintaan 20 €/vrk. Muille 30€/vrk.

* Ristimäen kyläyhdistyksen sekä MLL Hankasalmen yhdistyksen yhteinen pomppulinna vuokrattavissa tapahtumiin tai vaikkapa lasten juhliin! Hinta 50€/vrk. (Tiedustelut: Heidi Matilainen 040 756 8690)

Edut saat näyttämällä MLL:n jäsenkorttia.

NOKKAKIVEN PUISTO JA SIRKUSMAAILMA, LIEVESTUORE:

• 15 % alennus kaikista normaalihintaisista rannekkeista. Rannekkeet oikeuttavat vapaaseen pääsyyn huvipuistolaitteisin sekä muihin käyntikohteisiin, kuten Sirkusmaailmaan.

JÄRVI-SUOMEN PIIRIN JÄSENEDUT. (KESKI-SUOMI)

VALTAKUNNALLISET JÄSENEDUT.